Voor de mensen die interesse moesten hebben het is de bedoeling om met de club naar deze komedie te gaan kijken.

 

Deze vlijmscherpe komedie van Simon Block die zowat overal ter wereld met succes werd opgevoerd, krijgt haar Nederlandstalig debuut in de allernieuwste productie van Tableau Nr.1.

Wekelijks treffen drie vrienden/taxichauffeurs elkaar in de  pingpongclub, om te bekomen van de dagelijkse stress. Wanneer ze deelnemen aan een pingpongcompetitie, verandert sport in strijd.

Het spel wordt een zaak van leven en dood. Niks voor broekventjes! Er is maar één optie: niet verliezen, anders volgt degradatie! Maar achter de paletten en balletjes schuilt het echte spel. Een spel dat niet op tafelniveau wordt gespeeld. Kunnen ze de druk aan?

Deze komedie dompelt ons onder in een wereld waar competitie een obsessie wordt, waar drie wanhopige mannen met elkaar wedijveren.

Vlijmscherpe komedie met Bert Cosemans, Bart Van Avermaet en Bert Verbeke. Gastacteur Bert Verbeke, bij het grote publiek bekend als Bram uit de tv-serie ‘Thuis’ speelde ook mee in de musicals ‘Fiddler on the roof’, ‘Ben X’, ‘Costa Blanca’ (met Clara Cleymans) en ’14-18’.