Inhoudstafel

I. Registreren
1. Registratie starten
2. Persoonlijke gegevens invullen
3. Account bevestigen
4. Authenticatie
II. Inloggen
III. Mogelijke problemen
1. Niet ge-authenticeerd
2. Niet bevestigd
3. Geblokkeerd

I. Registreren

1. Registratie starten

Om volledig gebruik te kunnen maken van de site, is het nodig om uzelf te registreren op onze website. Dit privilege is enkel weggelegd voor de leden van de club, en elke registratie zal dan ook bevestigd moeten worden door een beheerder. U begint de registratie door “Register” te klikken in het sectie “TTCW Profiel”, rechts van uw scherm.

Terug naar boven

2. Persoonlijke gegevens invullen

In het volgende scherm kan u uw gegevens invullen:

1. U kan alle velden invullen met uw persoonlijke gegevens
  2. Echter enkel de velden met “(Verplicht)” zijn verplicht
  3. U kan zien wie dat bepaald gegeven kan bekijken; everyone betekent dat iedereen dit kan zien
  4. Uw geboortedatum wordt (indien ingevuld) gebruikt om uw verjaardag weer te geven op de frontpage
  5. Indien er “All Members” staat, kunnen alle leden dit gegeven zien
  6. Indien er “Mijn Vrienden” staat, kunnen enkel je vrienden dit zien; wil je dit wijzigen klik dan op “Wijzig” hiernaast
  7. Je krijgt dan de keuze, zodat je zelf kan instellen wie dat gegeven kan zien
  8. Druk op sluiten indien je deze dialoog terug wil sluiten

Terug naar boven

3. Account bevestigen

Vervolgens ontvangt u een mailtje om uw account te bevestigen. Open deze mail en klik op de link in het bericht.

Terug naar boven

4. Authenticatie

De beheerders moeten elk nieuw geregistreerd lid bevestigen, en bovendien de juiste toegang verschaffen. Het kan dus even duren vooraleer dit proces afgerond is, hoewel wij natuurlijk onze uiterste best doen om zo spoedig mogelijk alle nieuwe registraties te verwerken. Normaal krijgt u een bevestigingsmailtje aan als dit gebeurd is.

Terug naar boven

II. Inloggen

Om uzelf aan te melden, onderneemt u volgende stappen:

1. Typ de gebruikersnaam in die u heeft gekozen
  2. Typ het door u gekozen wachtwoord in
  3. Indien u wenst, kan u aangemeld blijven. Gebruik deze optie niet op een openbare computer
  4. Druk daarna op de “Log In” knop

Terug naar boven

III. Mogelijke problemen

1. Niet ge-authenticeerd

Als u probeert aan te melden vooraleer een beheerder uw account heeft ge-authenticeerd, krijgt u een foutmelding. Wacht nog even af, of gebruik het contactformulier indien het echt verscheidene dagen duurt. Als u wenst terug te gaan naar de TTCW pagina, drukt u op de aangeduide link.

Terug naar boven

2. Niet bevestigd

Als u vergeten bent uw account te bevestigen (via de u toegestuurde mail), krijgt u een foutmelding. Gebruik de link (1) als u de mail kwijtgespeeld bent, of druk op de link (2) om terug naar de TTCW pagina te gaan.

Terug naar boven

3. Geblokkeerd

Door een fout bij de provider, kan het soms gebeuren dat de provider uw login-poging blokkeert. U krijgt dan één van de onderstaand foutmeldingen te zien, en de enige oplossing is uzelf aan te melden op deze pagina: http://www.ttcw.be/wp-admin/.

In Internet Explorer ziet er dit zo uit:

In Chrome ziet er dit zo uit (Firefox trekt hierop):
help7b
Terug naar boven